Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

21 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΩΝ ΑΕΡΗΔΩΝ

21η Ιουνίου 2013 Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

Το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και το Σωματείο «Οι Φίλοι του ΜΕΛΤ» γιορτάζουν την 21η Ιουνίου 2013 Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής με την Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής - Μαρίζας Κωχ.

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και όσο καμιά άλλη ημέρα του χρόνου, τραγουδιστές, συγκροτήματα, μπάντες, συμφωνικές ορχήστρες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί έχουν αναλάβει να μας θυμίσουν ότι η ζωή γίνεται ομορφότερη και ο κόσμος καλύτερος με τη μουσική…

Στον ιστορικό χώρο, του Λουτρού των Αέρηδων στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε την Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης και Λόγου – Μαρίζα Κωχ, που θα μας ταξιδέψει στην στεριανή και τη νησιωτική Ελλάδα, μέσα από ένα μουσικό οδοιπορικό με πρωταγωνιστές τη Γοργόνα και τον μικρό Αλέξανδρο.

Ας φανταστούμε λοιπόν το ταξίδι τους, που ξεκινά από τη Θράκη, τελειώνει στις Κυκλάδες με σκοπό να χαρίσει στον μικρό Αλέξανδρο τη γνώση. Τη Γοργόνα και τον Αλέξανδρο ακολουθούν οι Ωκεανίδες, τους συντροφεύει ο ήλιος και μαζί τους θα συμπλεύσουμε μεσοπέλαγα, παρέα με τις μουσικές των τόπων απ’ όπου περνάμε…..

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ